9-10 Mesos


En aquests mesos es poden introduir:

El peix blanc (rap, llenguado, lluç, rèmol, gall...) que pot ser fresc o congelat. Es pot cuinar bullit, a la planxa o al forn i és s’ha de tenir en compte que s’han de retirar les espines.
És possible alternar-lo amb la carn i oferir-li durant el dinar o el sopar junt amb les verdures, esmicolat a la sopa...

El iogurt, natural i sense sucre que es pot barrejar amb fruita (pera, plàtan, poma...) o amb galetes de tipus “maria”. Es pot utilitzar com a berenar o postres després del dinar o sopar.

L’ou és aconsellable començar barrejant la meitat del rovell del ou (dur) amb la sopa o la verdura un o dos cops a la setmana; si s’utilitza la clara sempre ha d’estar cuita.

Les llegums (llenties, cigrons, mongetes) es poden oferir en forma de puré i en aquesta edat s’ha d’utilitzar el “passapuré” o colador per retirar la pell.

En nens amb alletament matern




En nens alimentats amb llet artificial (fórmula)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada